velkommen til cs services

Haveservice & rengøringsløsninger for private og erhverv  

Hos CS Services dækker vi kunden ind med alle former for rengøringsservices. Bilvask, privatrengøring, snerydning og erhvervsrengøring er blot nogle af vores kompetencer.

5,0

base​ret på 65 anmeldelser.

Klik ​herunder for at læse alle anmeldelser.

"Kan varmt anbefales"

Super god service, skønt at få en "ny" bil tilbage efter 3 timer. Det er absolut ikke sidste gang jeg bruger CS Services!

Nikolaj Houkjær Vejrum

"Rengøring af bil"

Har i dag haft vores bil til rengøring, hold nu op et super stykke arbejde. Ikke sidste gang det kommer til at ske - tak for det.

Lone Lehmann Petterson

"Fantastisk stykke arbejde"

Fantastisk stykke arbejde. Har fået pudset mine vinduer udvendigt og min bil er blevet vasket inde og ude. Stor anbefaling!

Kicki Sulbæk Olesen

cs services i strandby

Billigt og pålideligt rengøringsfirma

Vi tilbyder effektiv rengøring til private og erhverv

Rengøringsfirmaet CS ServiceS tilbyder top professionel og effektiv rengøring af private hjem og rengøring af erhvervs- og kontorlokaler. Som professionelt rengøringsselskab er vores kerneværdier kvalitet, omhyggelig rengøring og skarpe priser, hvor alle kan være med.

Vores kunder er både enlige og ældre, der har brug for rengøringshjælp i det daglige, travle børnefamilier, der vil have ekstra tid til alt det sjove, uden at skulle bekymre sig om rengøring – og naturligvis erhvervskunder, der lægger vægt på rene og indbydende butiks- og kontorlokaler.

Vi har dygtige og veluddannede rengøringsassistenter kørende i byer som bl.a. Hjørring, Frederikshavn og Skagen – og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du ønsker professionel rengøringsservice fra et rengøringsfirma med gode priser og ordnede forhold. Med os får du kort sagt:

  • Høj kvalitet og grundig rengøring
  • God service med vægt på kundens ønsker og behov
  • ​Stor fleksibilitet
  • ​Billige og konkurrencedygtige priser

Skræddersyede rengøringsplaner og god service

Ønsker du at benytte vores rengøringsfirma til rengøring i hjemmet eller i din virksomhed, kommer vi ud forbi dig, så vi sammen kan få en snak om opgaven, dine forventninger og ønsker til rengøringen. Når alt det er på plads, laver vi en udførlig rengøringsplan, der er skræddersyet præcis til dig.

På den måde ved du altid, hvad der gøres og hvornår – og skal der føjes opgaver til eller tages noget fra, regulerer vi ind efter dine ønsker.

Mere end bare et rengøringsfirma

Udover at tilbyde professionel rengøring til private og erhverv, kan vi tilbyde en række andre ydelser som:

  • ​Hovedrengøring og ekstra rengøring
  • Haveservice – hvor vi passer haven for dig
  • ​Professionel vinduespudsning og polering
  • Bilrengøring - Indvendig og udvendig bilrengøring samt sæderens

Få et godt tilbud på rengøring allerede i dag

Skal vi gøre rent hos dig? Da er det bare at ringe eller skrive til os. Når vi har set på opgaven, regner vi et uforpligtende tilbud ud til dig med en skarp pris. Hos os får du kvalitet, uden at skulle betale en formue for det.

Søger du rengøringsservice?

Kontakt os gerne hos CS Services. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsaftaler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

er du interesseret?

Kontakt vores rengøringsfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vores rengøringsvirksomhed kan hjælpe dig med rengøring af dine erhvervslokaler, eller søger du hjælp til den private rengøring? Det kan også være du ønsker et tilbud på rengøring af din bil – uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

CS Services – din rengøringspartner

Skagensvej 249A 9970 Strandby

CVR-nummer: 36126035

Læs vores cookiepolitik

CS Services er din full-service samarbejdspartner inden for alle former for rengøring Herudover tilbyder vi desuden rengøring af bil, samt haveservice.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne allerede i dag.

© 2022 CS Services. Alle rettigheder forbeholdes.