Haveservice

Vi står for en grundig renholdelse af alle udendørsarealer, der bl.a. omfatter græsslåning, hækklipning, bortkørsel af affald m.m.

Professionel haveservice til gode priser

Vi udfører enhver form for havearbejde

Er du på udkig efter et firma, der udfører haveservice i høj kvalitet og til lave priser? Så skal du ikke lede længere! Hos CS ServiceS udfører vi enhver form for haveservice for både private kunder og erhvervskunder. Vi slår os på vores gode priser – helt uden at gå ned på kvaliteten.

Vi holder til i og omkring Hjørring, Frederikshavn og Skagen, men arbejder også i mange andre områder. Skal vi også komme forbi dig?

Vi brænder for den gode kundeservice

Hos CS ServiceS brænder vi for den gode service, når vi udfører haveservice. Vi går meget op i at imødekomme vores kunders tid og behov. Dertil kommer, at du aldrig vil opleve pludseligt opståede skjulte gebyrer. Vi er 100 % gennemsigtige fra start – både i forhold til pris, arbejdstid, opgavens omfang og hvad der kan lade sig gøre. Du er med hele vejen – lige fra den første samtale om dine ønsker til det færdige resultat.

Kontakt os og få et godt tilbud på haveservice

Er du interesseret i at få en konkret pris på din haveservice-opgave? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os. Du kan enten ringe eller skrive til os – derefter kommer vi ud og ser på opgaven. Du vil få en pris, selvfølgelig ganske uforpligtende. Hvis du accepterer vores tilbud, laver vi en aftale om, hvornår vi går i gang med arbejdet. Du er også velkommen til at høre mere om vores bilrengøring.

Vi glæder os til at hjælpe dig med haveservice!

rengøring pris
Er du interesseret?

Kontakt vores rengøringsfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vores rengøringsvirksomhed kan hjælpe dig med rengøring af dine erhvervslokaler, eller søger du hjælp til den private rengøring? Det kan også være du ønsker et tilbud på rengøring af din bil – uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.