Snerydning inkl. saltning

Har du brug for hjælp til at rydde sne og salte på din grund? Så er CS. Services klar til at hjælpe dig.

Professionel snerydning til gode priser

Snerydning af hjørnegrund og almindelig grund. Vores snerydning er inkl. saltning og kan købes som sæson pakke eller pr. gang. Vi snerydder ofter i områderne omkring Aalborg, Hjørring, Sæby, Brønderslev og Frederikshavn. Du skal dog ikke holde dig tilbage fra at kontakte os, hvis du skal have ryddet et andet sted.

Snerydning er en vigtig opgave, når vinteren sætter ind. Det er afgørende for sikkerheden på torvet og for at holde virksomheder og private områder tilgængelige. En effektiv snerydning indsats kræver dog mere end bare en skovl og lidt muskelkraft. Det kræver planlægning, logistik og professionelt udstyr.

Kontakt os og få et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris på din opgave? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os. Du kan enten ringe eller skrive til os – derefter kommer vi ud og ser på opgaven. Du vil få en pris, selvfølgelig ganske uforpligtende. Hvis du accepterer vores tilbud, laver vi en aftale om, hvornår vi går i gang med arbejdet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din snerydning!

rengøring pris
Er du interesseret?

Kontakt vores rengøringsfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vores rengøringsvirksomhed kan hjælpe dig med rengøring af dine erhvervslokaler, eller søger du hjælp til den private rengøring? Det kan også være du ønsker et tilbud på rengøring af din bil – uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.