Privat rengøring

Søger du professionel rengøring i hjemmet? ​CS Services tilbyder en lang række rengøringsydelser til private hjem og boligforeninger.

Rengøring i boligen udføres af erfarent rengøringsservice

Hos CS Services tilbyder vi rengøring i alle afstøbninger til private.

Har du en travl hverdag og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent?

I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med rengøringen, så du kan bruge din tid på noget sjovere. Vores arbejdsområder spænder bredt og det betyder, at vi kan hjælpe med rengøring af alle tænkelige områder i hjemmet. Det indebærer blandt andet hjælp til vinduespudsning, støvsugning, gulvvask og skiftning af sengetøj. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en specifik opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp en enkelt gang, eksempelvis i forbindelse med flytning, eller en fast ugentlig dag? Uanset dit behov kan vi skræddersy en løsning, der tilgodeser dine ønsker.

Prisen på rengøring for private afhænger af rengøringsopgavens omfang og hyppighed, men uanset hvad, lover vi hos CS Services at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at få professionel privat rengøring til en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at komme ud til dig og derudfra udarbejde en specifik pris på netop din opgave.

Vi ser frem til at hjælpe dig til et rent hjem.

rengøring pris
Er du interesseret?

Kontakt vores rengøringsfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vores rengøringsvirksomhed kan hjælpe dig med rengøring af dine erhvervslokaler, eller søger du hjælp til den private rengøring? Det kan også være du ønsker et tilbud på rengøring af din bil – uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.