Om CS Services

Vi brænder for vores kunder og den gode service – det kendetegner os! Her er du altid sikret en professionel service, uanset opgaven.

Om CS Services

Firmaet startede i 2021 af Claus Poulsen og Camilla Jensen.​

Firmaet startede da vi selv havde en Toyota Aygo. Herefter finder vi ud af at Camilla er gravid, hvilke betød at Aygoen skulle sælges. Bilen skulle derfor rengøres inden salget, men da vi endelig finder et sted nær os, kostede det 1500 kr. for en Toyota Aygo.

​Herudover var der mange ekstra omkostninger hvis man havde hund, eller hvis sæderne skulle renses. Alt i alt kom en bilvask op i knap 2000 kr. og derudover skulle vi selv aflevere bilen som de skulle have i 6 timer.​

Det er her Claus konkluderer at det måtte vi kunne klare billigere selv, og så der var ikke langt fra tanke til handling. Den 12/06 2021 havde vi åbningstilbud. Vi havde 17 bilvaske på én dag og var 6 personer, som inkluderede venner og familie, om at tage disse biler. Med tiden har vi udvidet med rengøring i private hjem og erhverv, vinduespuds, snerydning/saltning samt haveservice.

Ansatte hos CS. Services

Så vores ansatte lyder i dag således:

  • Claus Poulsen: Ejer og stifter
  • Camilla Jensen: Medejer og stifter
  • Karina:  Daglig leder

Rengørings teamet:
Anita A
Anja
Heidi
Sofie
Siff-Sophia

Bil Teamet:
Mark
Vladimir

Kontor Teamet:
Peter
Line
Jette

Have teamet:
Martin
Marcus
Eli
Mike

Vindue teamet:
Brian
Sjanne

Er du interesseret?

Kontakt vores rengøringsfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vores rengøringsvirksomhed kan hjælpe dig med rengøring af dine erhvervslokaler, eller søger du hjælp til den private rengøring? Det kan også være du ønsker et tilbud på rengøring af din bil – uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.